Всички юридически лица в България преминаха към свободен пазар на електроенергия от 1 октомври 2020, според приетите промени в Закона за енергетиката през юни 2020 година.

Юридическите лица, които не са сключили договор с търговец на електроенергия до 1 октомври 2020, остават при служебно определени тарифи на свободния пазар, като имат тази възможност до 30 юни 2021 година, ако до тогава не сключат договор с търговец на електрическа енергия на свободен пазар на електроенергия, те ще бъдат автоматично прехвърлени към Доставчик от последна инстанция (ДПИ), където цените, които ще заплащат за електроенергия са много по-високи.

Тази промяна засяга всички юридически лица (фирми), без значение от тяхната големина и количество консумирана електроенергия, от квартални магазини до големи компании.

РИТЪМ 4 ТБ ООД е лицензиран търговец на електроенергия и е на енергийния пазар от създаването си през 1991 г. Можем да Ви предложим едни от най-изгодните цени на свободен пазар на електроенергия и едни от най-гъвкавите планове.
Свободен пазар на електроенергия за всички фирми от октомври 2020
Търговец на електроенергия на свободен пазар

Защо да изберете Ритъм 4 ТБ ООД

Ритъм 4 ТБ ООД е лицензиран за търговец на електроенергия и лицензиран координатор на балансираща група. Ние можем да Ви предложим едни от най-конкурентните условия на свободен пазар на електроенергия.

Изпратете запитване за оферта или се свържете с нас и ние ще Ви изготвим индивидуална оферта за присъединяване към свободен пазар на електроенергия, съобразена с Вашите нужди и потребление.

Някои от нашите предимства са:

Безплатна консултация, анализ на енергийните разходи и оценка на ползите
Регистрация/смяна на доставчик и администриране
Прогнозиране, изготвяне на графици и балансиране
Спокойствие и дългосрочно партньорство съобразено с Вашият ритъм
Свободен пазар на електроенергия 2020

Избрахте ли доставчик на електроенергия за Вашия бизнес?

От 1-ви октомври 2020 г. всички фирми преминаха към свободен пазар на електроенергия. Ако все още не сте избрали доставчик на електроенергия за Вашата фирма, ние Ви предлагаме решения съобразени с Вашите изисквания и очаквания.

Научете повече за РИТЪМ 4 ТБ ООД

Научете повече за Свободния пазар

Вижте още от
Свободен пазар на електроенергия
РИТЪМ 4 ТБ