Фирмите преминават към свободен пазар на ел. енергия от 01.10.2020г. Виж повече

Избрахте ли доставчик на електроенергия за Вашия бизнес?

Ако все още се колебаете, ние Ви предлагаме решения съобразени с Вашите изисквания и очаквания. Бързо и лесно вземете оферта от Ритъм 4 ТБ.

Всички юридически лица в България ще трябва да преминат към свободния пазар на електроенергия от 1 октомври 2020, според приетите промени в Закона за енергетиката през юни 2020 година. Реалната дата, до която юридическите лица трябва да изберат доставчик на електроенергия, е 10 септември 2020 г., за да може смяната да влезе в сила от 1 октомври 2020 г, тъй като има стандартна процедура при смяна на доставчика на електрическа енергия, която отнема време.

Юридическите лица, които не сключат договор с търговец на електроенергия до 1 октомври 2020, ще останат при служебно определени тарифи на свободния пазар, като имат тази възможност до 30 юни 2021 година, ако до тогава не сключат договор с търговец на електроенергия, те ще бъдат автоматично прехвърлени към Доставчик от последна инстанция (ДПИ), където цените, които ще заплащат за електроенергия са много по-високи.

Тази промяна засяга всички юридически лица (фирми), без значение от тяхната големина и количество консумирана електроенергия, от квартални магазини до големи компании.

Компанията ни РИТЪМ 4 ТБ ООД е лицензиран търговец на електроенергия и сме на енергийния пазар от създаването си през 1991 г. Можем да Ви предложим едни от най-изгодните цени на свободния пазар на електроенергия и едни от най-гъвкавите планове.
Свободен пазар на електроенергия за всички фирми от октомври 2020
Търговец на електроенергия

Защо да изберете Ритъм 4 ТБ ООД

Ритъм 4 ТБ ООД е лицензиран за търговец на електроенергия и лицензиран координатор на балансираща група. Ние можем да Ви предложим едни от най-конкурентните условия на свободния пазар на електрическа енергия.

Изпратете запитване за оферта или се свържете с нас и ние ще Ви изготвим индивидуална оферта, съобразена с Вашите нужди и потребление.

Някои от нашите предимства са:

Безплатна консултация, анализ на енергийните разходи и оценка на ползите
Регистрация/смяна на доставчик и администриране
Прогнозиране, изготвяне на графици и балансиране
Спокойствие и дългосрочно партньорство съобразено с Вашият ритъм
Ритъм 4 ТБ ООД - търговец на електроенергия на свободния пазар

Научете повече за РИТЪМ 4 ТБ ООД

Научете повече за Свободния пазар

Вижте още от
Свободен пазар на електроенергия
РИТЪМ 4 ТБ